• Tripernol. Regele antiinflamatoarelor naturale!

  Tripernol. Regele antiinflamatoarelor naturale!

  Cea mare concentraţie de ulei de scoică verde!
 • Tripernol®

  Tripernol®

  Cea mai mare concentrație de extract uleios de scoică disponibilă în piață: 167mg/capsulă!
 • Tripernol®

  Tripernol®

  Ales de zeci de mii de oameni în combaterea cu succes a afecțiunilor imflamatorii.
 • 1
 • 2
 • 3

Ați auzit probabil multe lucruri negative despre colesterol, însă este important să știți că organismul necesită colesterol pentru o bună funcționare. Această substanță grasă și ceroasă este produsă în ficat, dar se găsește și în anumite alimente de origine animală, de exemplu, în produsele lactate, în ouă și în carne. Celulele pereților vasculari sau membranele celulare au în structura lor colesterol. Mai mult, este nevoie de colesterol pentru a produce hormoni, vitamina D sau acizii biliari, care ajută la digestia grăsimilor.
Problemele apar pentru că organismul are nevoie de o cantitate foarte mică de colesterol pentru a satisface aceste nevoi. Atunci când apar niveluri crescute putem vorbi despre hipercolesterolemie, o afecțiune care vine la pachet cu numeroase probleme de natură medicală, de la afecțiuni coronariene la cele cerebrale. La nivelul arterelor se pot forma plăci, adică depozite groase și dure, care provoacă îngustarea spațiului prin care ar trebui să circule sângele către inimă. Așa apare cu timpul ateroscleroza, adică întărirea arterelor. Nu trebuie să uităm că atunci când nivelul de oxigen care ajunge la inimă este insuficient, încep durerile toracice – așa-numita angină. Prin irigarea incompletă a unei anumite porțiuni a inimii apare infarctul miocardic – provocat deoarece apare blocarea completă a unei artere coronare. De obicei, infarctul apare în urma blocării bruște provocate de un cheag de sânge (tromb).
Având în vedere că ateroscleroza este principala cauză a bolilor cardiace, este important să acordăm o atenție sporită cauzelor acesteia, iar colesterolul este printre acele componente ale alimentației noastre care trebuie să fie ținută sub un control strict. La nivel sangvin, colesterolul circulă atașat de o proteină, formând împreună cu aceasta lipoproteinele. Acestea pot fi de densitate joasă, foarte joasă sau crescută, în funcție de cantitatea de proteină pe care o conține complexul.
Avem, astfel, lipoproteinele cu densitate scăzută (LDL), denumite și colesterolul „rău”, precum și lipoproteinele cu densitate crescuta (HDL), denumite și colesterolul „bun”, care ajută la eliminarea colesterolului „rău” din sânge. O cantitate crescuta de HDL colesterol în sange are rol protectiv împotriva bolilor cardiace. Din contră, niveluri scazute de HDL colesterol în sânge determină creșterea riscului pentru apariția bolilor cardiace. Celelalte tipuri de colesterol sunt lipoproteinele cu densitate foarte scăzută (VLDL), similar celui cu densitate joasă (LDL), datorită conținutului crescut în lipide comparativ cu cel de proteină, și trigliceridele, care reprezintă un alt tip de grăsimi ce sunt transportate în sânge de o lipoproteină cu densitate joasă. Excesele calorice, de alcool sau zahăr sunt transformate la nivelul organismului în trigliceride și depozitate în celulele adipoase (grăsoase). De menționat că, cu cât nivelul de LDL din sânge este mai mare, cu atât crește riscul de apariție a bolilor cardiovasculare.
Tripernol® este o sursă naturală excelentă de acizi grași sănătoși. Printre efectele acizilor grași se numără faptul că aceștia ajută la reglarea schimburilor metabolice și mențin sănătatea vaselor sangvine. Însă printre efectele cele mai importante este acela că scad colesterolul și au o acțiune de antiagreganți plachetari, ceea ce împiedică îngroșarea sângelui. Mai mult, acizii grași au efect antiinflamator și stimulează mecanismele de apărare ale corpului.
Dacă aveți probleme cu menținerea nivelului adecvat de colesterol, este foarte important să luați toate măsurile de precauție necesare pentru a evita posibilele complicații care pot apărea, majoritatea dintre acestea cu efecte extrem de grave asupra sănătății dumneavoastră. Cu ajutorul Tripernol®, ajutați corpul să lupte împotriva dezechilibrelor cauzate de excesul de colesterol "rău" și îi oferiți corpului dumneavoastră colesterolul "bun" de care are nevoie pentru a menține pe termen lung sănătatea inimii.

Hipertensiunea arterială, denumită prescurtat HTA și cunoscută inclusiv sub numele de tensiune arterială crescută sau hipertensiune, este o boală cronică caracterizată prin valori crescute ale presiunii arteriale. Efectul este că inima pompează sânge în vase într-un ritm mult mai accelerat decât în mod normal. Practic, presiunea arterială este de două tipuri – sistolică (contracția mușchiului) și diastolică (relaxarea mușchiului). Această presiune este măsurată de cele mai multe ori cu ajutorul unui tensiometru și, în perioada de repaus, presiunea arterială normală se încadrează între 100 și 140 mmHg (limita superioară) a presiunii arteriale sistolice și 60–90 mmHg în cazul presiunii arteriale diastolice (limita inferioară). Presiunea arterială ridicată implică valori ale presiunii arteriale care sunt egale cu sau mai mari de 140/90 mmHg.
Există două clasificări pentru hipertensiunea arterială – primară (esențială) sau secundară, marea majoritatea a cazurilor făcând parte din categoria celei primare. Acest lucru implică faptul că la bază nu există o cauză medicală evidentă. Cele 5-10% dintre cazurile de hipertensiune arterială de tip secundar au ca și cauză alte afecțiuni – la nivelul rinichilor, arterelor, inimii sau al sistemului endocrin.
Cea mai serioasă complicație în hipertensiunea arterială este riscul apariției unui atac de cord, adică a infarctului miocardic, precum și a insuficienței cardiace, a anevrismelor ale arterelor (anevrismul aortic), a bolilor arteriale periferice. De asemenea, poate cauza bolile renale cronice. Din păcate, chiar și o creștere moderată a valorilor tensiunii arteriale este asociată cu o speranță de viață mai redusă.
Pe lângă schimbarea stilului de viață, una dintre cele mai eficiente metode pentru a ameliora simptomele grave ale hipertensiunii arteriale este folosirea regulată a Tripernol®, extractul de scoică verde bogat în nutrienți esențiali pentru buna funcționare a organismului uman. Foarte multe dintre afecțiuni pot fi prevenite prin consumul de surse naturale de Omega 3, care are un efect pozitiv atunci când schimbăm stilul de viață, fiind știut că alimentația este printre factorii principali care ne pot afecta pe termen lung. Tripernol® este o sursă excelentă de Omega 3, fiind 100% natural și de proveniență necontaminată.
Printre efectele acizilor grași le enumerăm pe cele mai importante: aceștia ajută la reglarea schimburilor metabolice, mențin sănătatea vaselor sangvine, scad colesterolul și au o acțiune de antiagreganți plachetari, ceea ce împiedică îngroșarea sângelui. Mai mult, acizii grași au efect antiinflamator și stimulează mecanismele de apărare ale corpului.
De aceea, pentru a controla efectele negative ale hipertensiunii arteriale, Tripernol® este una dintre cele mai bune soluții, cu un efect care pe termen lung ajută enorm la menținerea unei tensiuni în limite normale.

O extrem de mare parte din populația planetei suferă astăzi de afecțiunea cronică de tip inflamator care cauzează dureri la nivel de articulații – reumatism. Reumatismul apare îndeosebi după împlinirea vârstei de 50 de ani.
Există mai multe tipuri de reumatism, această denumire fiind folosită pentru afecțiunile articulațiilor, oaselor și mușchilor - reumatism articular, reumatism articular acut, reumatism inflamator, reumatism degenerativ, poliartrită reumatoidă etc. Ca să înțelegem gravitatea acestei afecțiuni, putem observa că în România circa 60% din populație are o boală reumatică.
Sub termenul de reumatism se regăsesc peste 100 de afecțiuni, iar deseori putem observa că reumatismul este asociat cu artritele sau cu febra reumatică (o complicație a streptococului de grup A), care pot afecta inclusiv funcția inimii. Reumatismul sau bolile reumatice sunt boli inflamatorii cronice și dureroase. Acestea afectează oasele, dar și articulațiile, mușchii, tendoanele, ligamentele, iar indirect chiar și organele interne - inima, rinichii, plămânii sau pielea etc. Reumatismul se manifestă prin umflare, roșeață, rigiditate, căldură și dureri locale.
Tripernol® reduce în mod semnificativ inflamația, iar acest lucru face ca acest produs natural să contribuie esențial la grăbirea procesului de vindecare. Numeroase studii arată că extractul de scoică verde prin conținutul său bogat în Omega 3 de opt tipuri diferite, cu grăsimi bogate în acizi grași polinesaturați cu lanț lung – de exemplu, DHA sau EPA – este un adjuvant excelent pentru combaterea durerilor asociate reumatismului.

Pentru a înțelege mai exact ce sunt durerile articulare, este important să știm că articulaţiile sunt acele zone ale corpului prin care se unesc oasele. Senzaţiile de disconfort, de durere şi de iritaţie pot apărea la oricare dintre articulaţiile corpului uman. Acestea sunt frecvente și nu de fiecare dată pot necesita o vizită la medicul specialist. Cauzele cel mai des întâlnite ale acestor dureri articulare sunt diverse, însă în foarte multe cazuri vom observa că acestea sunt provocate de artrită și cele două tipuri principale de artrită, osteoartrita și poliartrita reumatoidă, fiecare dintre acestea provocând o serie de dureri ale articulațiilor.
Cea mai frecventă formă este osteoartrita, de care suferă peste 150 de milioane de oameni din toată lumea, cele mai expuse riscului fiind femeile cu vârste între 20 și 50 de ani, aproximativ un sfert dintre acestea confruntându-se la un moment dat cu durerile articulare provocate de osteoartrită. Durerile pot apărea ca rezultat al deteriorării cartilajului care funcţionează ca amortizor pentru articulaţii.
Cea de-a doua formă de artrită este poliartrita reumatoidă. Aceasta afectează peste 21 de milioane de oameni din toată lumea. Și această afecţiune este întâlnită de două ori mai frecvent la femei. S-a calculat că această boală poate scurta durata de viaţă a pacienţilor cu trei până la şapte ani. Poliartrita reumatoidă poate deforma şi slăbi articulaţiile de-a lungul timpului. Modurile sale de manifestare includ durerea, inflamaţia şi acumularea de lichid în articulaţii. Mai exact, membrana care căptuşeste articulațiile este atacată de sistemul imunitar al corpului uman.
Există numeroase alte cauze ale durerilor articulare, printre care inclusiv condițiile meteorologice, având în vedere că numeroși pacienţi acuză dureri articulare atunci când se schimbă vremea -temperatura, presiunea sau schimbarea zonei climatice.
Din păcate, majoritatea afecțiunilor care provoacă durerile articulare sunt cronice, așa că pentru eliminarea completă a durerilor articulare asociate artritei nu se poate face nimic, însă există metode prin care aceste dureri pot fi reduse în intensitate. Una dintre metodele naturale este consumul de Tripernol®, un adjuvant alimentar extrem de eficient în ameliorarea durerilor articulare. Una dintre principalele cauze de durere este proasta circulație din zonele afectate, iar extractul de scoică verde îmbunătățește semnificativ circulația ducând la un aport crescut de substanțe de care avem nevoie în procesul care apare la nivel de reparare a structurilor articulare și periarticulare (cartilaj, sinoviala, capsula, ligamente, tendoane), apoi la lubrifierea articulației și la creșterea mobilității articulațiilor. Toate acestea grăbesc procesul de vindecare.

Atunci când se produce o inflamație a unei articulații medicul va da diagnosticul de artrită. Odata cu înaintarea în vârstă, se produce o uzare a cartilajului care acoperă osul articulațiilor, însă pot exista și alte cauze, precum traumatismele sau în cazul activității sportive susținute. Cu alte cuvinte, artrita apare cand osul de sub cartilaj începe să se îngroașe și să se deformeze, ceea ce afectează flexibilitatea normală în articulație.
Se ajunge la situații în care persoana afectată de artrită se trezește noaptea de durere sau nu mai poate să se deplaseze fără o perioadă prealabilă de încălzire. Artrita se manifestă local printr-o piele adesea vânătă și umflătură în dreptul articulației. În anumite cazuri, artrita inflamatorie poate duce chiar la deformații sau distrugeri articulare care necesită proteze (artroplastie) sau fuzionarea chirurgicală a oaselor articulației (artrodeza), asemenea situații fiind specifice anumitor artrite inflamatorii aseptice.

Există mai multe tipuri de artrită, printre cele mai des întâlnite numărându-se artrita genunchiului, osteoartita, artrita reumatoidă, care produce inflamarea membranei sinoviale, guta, mai des întâlnită în cazul bărbaților, sau osteoartrita – cea mai des întâlnită formă de artrită, denumită câteodată boală articulară degenerativă sau osteoartroză.

Prin efectul antiinflamator al Tripernol®, artrita poate fi ținută sub control la nivel de durere, deoarece se produce o îmbunătățire semnificativă a circulației în zona afectată. Prin consumul regulat al extractului de scoică verde Tripernol® se produc efecte reparatorii pe termen lung, efecte ce sunt susținute de studiile științifice. 

În ce afecțiuni este recomandat Tripernol?

Schipor Constantin
Am inceput sa iau Tripernol acum 3 luni pentru durerile de genunchi pe care le aveam. Dupa prima … read more
Rugu Adela
0771 033 586
Am 59 de ani si sufar de diabet, dislipidemie mixta, coxartroza si gonartroza. Am proteza de sold … read more