• Tripernol. Regele antiinflamatoarelor naturale!

  Tripernol. Regele antiinflamatoarelor naturale!

  Cea mare concentraţie de ulei de scoică verde!
 • Tripernol®

  Tripernol®

  Cea mai mare concentrație de extract uleios de scoică disponibilă în piață: 167mg/capsulă!
 • Tripernol®

  Tripernol®

  Ales de zeci de mii de oameni în combaterea cu succes a afecțiunilor imflamatorii.
 • 1
 • 2
 • 3

Artitră

Atunci când se produce o inflamație a unei articulații medicul va da diagnosticul de artrită. Odata cu înaintarea în vârstă, se produce o uzare a cartilajului care acoperă osul articulațiilor, însă pot exista și alte cauze, precum traumatismele sau în cazul activității sportive susținute. Cu alte cuvinte, artrita apare cand osul de sub cartilaj începe să se îngroașe și să se deformeze, ceea ce afectează flexibilitatea normală în articulație.
Se ajunge la situații în care persoana afectată de artrită se trezește noaptea de durere sau nu mai poate să se deplaseze fără o perioadă prealabilă de încălzire. Artrita se manifestă local printr-o piele adesea vânătă și umflătură în dreptul articulației. În anumite cazuri, artrita inflamatorie poate duce chiar la deformații sau distrugeri articulare care necesită proteze (artroplastie) sau fuzionarea chirurgicală a oaselor articulației (artrodeza), asemenea situații fiind specifice anumitor artrite inflamatorii aseptice.

Există mai multe tipuri de artrită, printre cele mai des întâlnite numărându-se artrita genunchiului, osteoartita, artrita reumatoidă, care produce inflamarea membranei sinoviale, guta, mai des întâlnită în cazul bărbaților, sau osteoartrita – cea mai des întâlnită formă de artrită, denumită câteodată boală articulară degenerativă sau osteoartroză.

Prin efectul antiinflamator al Tripernol®, artrita poate fi ținută sub control la nivel de durere, deoarece se produce o îmbunătățire semnificativă a circulației în zona afectată. Prin consumul regulat al extractului de scoică verde Tripernol® se produc efecte reparatorii pe termen lung, efecte ce sunt susținute de studiile științifice. 

În ce afecțiuni este recomandat Tripernol?

Ilinca S.
0725.647.958
Am 60 de ani si vreau sa va spun ca pe langa problemele pe care le am cu glanda tiroida, cu … read more
Rugu Adela
0771 033 586
Am 59 de ani si sufar de diabet, dislipidemie mixta, coxartroza si gonartroza. Am proteza de sold … read more