• Tripernol. Regele antiinflamatoarelor naturale!

  Tripernol. Regele antiinflamatoarelor naturale!

  Cea mare concentraţie de ulei de scoică verde!
 • Tripernol®

  Tripernol®

  Cea mai mare concentrație de extract uleios de scoică disponibilă în piață: 167mg/capsulă!
 • Tripernol®

  Tripernol®

  Ales de zeci de mii de oameni în combaterea cu succes a afecțiunilor imflamatorii.
 • 1
 • 2
 • 3

Artroză

Artroza este una dintre cele mai des întâlnite boli reumatice, fiind o afecțiune inflamatorie cronică. Artroza afectează articulațiile deteriorând treptat și într-un ritm lent cartilajul. Din păcate, deteriorarea este ireversibilă și afectează toate articulațiile. Este adevărat că de cele mai multe ori articulațiile cele mai afectate sunt cele pe care le folosim mai des. De exemplu, coxartoza este denumirea pentru afecțiunea inflamatorie care se manifestă la nivelul articulației șoldului. La nivelul genunchiului, afecțiune denumită gonartroză sau al coloanei vertebrale, spondilartroza.

Cauzele tuturor acestor probleme date de Artroza variază de la factori ereditari și până la suprasolicitarea articulațiilor prin efort sau în urma unor tulburări endocrine sau de nutriție. Mai pot fi vinovate traumatismele, dar și alți factori.

Tripernol® are un efect multifațetat în reducerea inflamației, ceea ce duce la ameliorarea durerii articulare, îmbunătățind circulația la nivelul zonei afectate. Tripernol@ aduce un aport crescut de substanțe necesare în procesul de reparare tisulară a structurilor articulare și periarticulare - cartilaj, sinovială, capsulă, ligamente, tendoane -, precum și lubrifierea articulației, creșterea mobilității articulațiilor. Procesul de vindecare devine astfel mult mai rapid.

Rezultatele excelente ale Tripernol® s-au manifestat multiplu în ameliorarea durerilor cauzate de boala artrozică în stadiile clinice I-II (gonartroză, coxartroză, spondiloză), dar și în afecțiuni ale colanei vertebrale (hernie de disc, lombosciatică, discopatie lombară, lumbago). 

În ce afecțiuni este recomandat Tripernol?

Ilinca S.
0725.647.958
Am 60 de ani si vreau sa va spun ca pe langa problemele pe care le am cu glanda tiroida, cu … read more
Georgeta P.
0749.866.016
Doresc sa multumesc importatorului Tripernol. Am inceput sa iau pentru durerile de genunchi pe care … read more