• Tripernol. Regele antiinflamatoarelor naturale!

  Tripernol. Regele antiinflamatoarelor naturale!

  Cea mare concentraţie de ulei de scoică verde!
 • Tripernol®

  Tripernol®

  Cea mai mare concentrație de extract uleios de scoică disponibilă în piață: 167mg/capsulă!
 • Tripernol®

  Tripernol®

  Ales de zeci de mii de oameni în combaterea cu succes a afecțiunilor imflamatorii.
 • 1
 • 2
 • 3

Dureri articulare

Pentru a înțelege mai exact ce sunt durerile articulare, este important să știm că articulaţiile sunt acele zone ale corpului prin care se unesc oasele. Senzaţiile de disconfort, de durere şi de iritaţie pot apărea la oricare dintre articulaţiile corpului uman. Acestea sunt frecvente și nu de fiecare dată pot necesita o vizită la medicul specialist. Cauzele cel mai des întâlnite ale acestor dureri articulare sunt diverse, însă în foarte multe cazuri vom observa că acestea sunt provocate de artrită și cele două tipuri principale de artrită, osteoartrita și poliartrita reumatoidă, fiecare dintre acestea provocând o serie de dureri ale articulațiilor.
Cea mai frecventă formă este osteoartrita, de care suferă peste 150 de milioane de oameni din toată lumea, cele mai expuse riscului fiind femeile cu vârste între 20 și 50 de ani, aproximativ un sfert dintre acestea confruntându-se la un moment dat cu durerile articulare provocate de osteoartrită. Durerile pot apărea ca rezultat al deteriorării cartilajului care funcţionează ca amortizor pentru articulaţii.
Cea de-a doua formă de artrită este poliartrita reumatoidă. Aceasta afectează peste 21 de milioane de oameni din toată lumea. Și această afecţiune este întâlnită de două ori mai frecvent la femei. S-a calculat că această boală poate scurta durata de viaţă a pacienţilor cu trei până la şapte ani. Poliartrita reumatoidă poate deforma şi slăbi articulaţiile de-a lungul timpului. Modurile sale de manifestare includ durerea, inflamaţia şi acumularea de lichid în articulaţii. Mai exact, membrana care căptuşeste articulațiile este atacată de sistemul imunitar al corpului uman.
Există numeroase alte cauze ale durerilor articulare, printre care inclusiv condițiile meteorologice, având în vedere că numeroși pacienţi acuză dureri articulare atunci când se schimbă vremea -temperatura, presiunea sau schimbarea zonei climatice.
Din păcate, majoritatea afecțiunilor care provoacă durerile articulare sunt cronice, așa că pentru eliminarea completă a durerilor articulare asociate artritei nu se poate face nimic, însă există metode prin care aceste dureri pot fi reduse în intensitate. Una dintre metodele naturale este consumul de Tripernol®, un adjuvant alimentar extrem de eficient în ameliorarea durerilor articulare. Una dintre principalele cauze de durere este proasta circulație din zonele afectate, iar extractul de scoică verde îmbunătățește semnificativ circulația ducând la un aport crescut de substanțe de care avem nevoie în procesul care apare la nivel de reparare a structurilor articulare și periarticulare (cartilaj, sinoviala, capsula, ligamente, tendoane), apoi la lubrifierea articulației și la creșterea mobilității articulațiilor. Toate acestea grăbesc procesul de vindecare. 

În ce afecțiuni este recomandat Tripernol?

Rugu Adela
0771 033 586
Am 59 de ani si sufar de diabet, dislipidemie mixta, coxartroza si gonartroza. Am proteza de sold … read more
Victor G.
Am folosit Tripernol pentru durerea de cot si de umar pe care o aveam de 5 ani. Dupa doua … read more