• Tripernol. Regele antiinflamatoarelor naturale!

  Tripernol. Regele antiinflamatoarelor naturale!

  Cea mare concentraţie de ulei de scoică verde!
 • Tripernol®

  Tripernol®

  Cea mai mare concentrație de extract uleios de scoică disponibilă în piață: 167mg/capsulă!
 • Tripernol®

  Tripernol®

  Ales de zeci de mii de oameni în combaterea cu succes a afecțiunilor imflamatorii.
 • 1
 • 2
 • 3

Hipercolesterolemie

Ați auzit probabil multe lucruri negative despre colesterol, însă este important să știți că organismul necesită colesterol pentru o bună funcționare. Această substanță grasă și ceroasă este produsă în ficat, dar se găsește și în anumite alimente de origine animală, de exemplu, în produsele lactate, în ouă și în carne. Celulele pereților vasculari sau membranele celulare au în structura lor colesterol. Mai mult, este nevoie de colesterol pentru a produce hormoni, vitamina D sau acizii biliari, care ajută la digestia grăsimilor.
Problemele apar pentru că organismul are nevoie de o cantitate foarte mică de colesterol pentru a satisface aceste nevoi. Atunci când apar niveluri crescute putem vorbi despre hipercolesterolemie, o afecțiune care vine la pachet cu numeroase probleme de natură medicală, de la afecțiuni coronariene la cele cerebrale. La nivelul arterelor se pot forma plăci, adică depozite groase și dure, care provoacă îngustarea spațiului prin care ar trebui să circule sângele către inimă. Așa apare cu timpul ateroscleroza, adică întărirea arterelor. Nu trebuie să uităm că atunci când nivelul de oxigen care ajunge la inimă este insuficient, încep durerile toracice – așa-numita angină. Prin irigarea incompletă a unei anumite porțiuni a inimii apare infarctul miocardic – provocat deoarece apare blocarea completă a unei artere coronare. De obicei, infarctul apare în urma blocării bruște provocate de un cheag de sânge (tromb).
Având în vedere că ateroscleroza este principala cauză a bolilor cardiace, este important să acordăm o atenție sporită cauzelor acesteia, iar colesterolul este printre acele componente ale alimentației noastre care trebuie să fie ținută sub un control strict. La nivel sangvin, colesterolul circulă atașat de o proteină, formând împreună cu aceasta lipoproteinele. Acestea pot fi de densitate joasă, foarte joasă sau crescută, în funcție de cantitatea de proteină pe care o conține complexul.
Avem, astfel, lipoproteinele cu densitate scăzută (LDL), denumite și colesterolul „rău”, precum și lipoproteinele cu densitate crescuta (HDL), denumite și colesterolul „bun”, care ajută la eliminarea colesterolului „rău” din sânge. O cantitate crescuta de HDL colesterol în sange are rol protectiv împotriva bolilor cardiace. Din contră, niveluri scazute de HDL colesterol în sânge determină creșterea riscului pentru apariția bolilor cardiace. Celelalte tipuri de colesterol sunt lipoproteinele cu densitate foarte scăzută (VLDL), similar celui cu densitate joasă (LDL), datorită conținutului crescut în lipide comparativ cu cel de proteină, și trigliceridele, care reprezintă un alt tip de grăsimi ce sunt transportate în sânge de o lipoproteină cu densitate joasă. Excesele calorice, de alcool sau zahăr sunt transformate la nivelul organismului în trigliceride și depozitate în celulele adipoase (grăsoase). De menționat că, cu cât nivelul de LDL din sânge este mai mare, cu atât crește riscul de apariție a bolilor cardiovasculare.
Tripernol® este o sursă naturală excelentă de acizi grași sănătoși. Printre efectele acizilor grași se numără faptul că aceștia ajută la reglarea schimburilor metabolice și mențin sănătatea vaselor sangvine. Însă printre efectele cele mai importante este acela că scad colesterolul și au o acțiune de antiagreganți plachetari, ceea ce împiedică îngroșarea sângelui. Mai mult, acizii grași au efect antiinflamator și stimulează mecanismele de apărare ale corpului.
Dacă aveți probleme cu menținerea nivelului adecvat de colesterol, este foarte important să luați toate măsurile de precauție necesare pentru a evita posibilele complicații care pot apărea, majoritatea dintre acestea cu efecte extrem de grave asupra sănătății dumneavoastră. Cu ajutorul Tripernol®, ajutați corpul să lupte împotriva dezechilibrelor cauzate de excesul de colesterol "rău" și îi oferiți corpului dumneavoastră colesterolul "bun" de care are nevoie pentru a menține pe termen lung sănătatea inimii. 

În ce afecțiuni este recomandat Tripernol?

Schipor Constantin
Am inceput sa iau Tripernol acum 3 luni pentru durerile de genunchi pe care le aveam. Dupa prima … read more
Victor G.
Am folosit Tripernol pentru durerea de cot si de umar pe care o aveam de 5 ani. Dupa doua … read more