• Tripernol. Regele antiinflamatoarelor naturale!

  Tripernol. Regele antiinflamatoarelor naturale!

  Cea mare concentraţie de ulei de scoică verde!
 • Tripernol®

  Tripernol®

  Cea mai mare concentrație de extract uleios de scoică disponibilă în piață: 167mg/capsulă!
 • Tripernol®

  Tripernol®

  Ales de zeci de mii de oameni în combaterea cu succes a afecțiunilor imflamatorii.
 • 1
 • 2
 • 3

Hipertensiunea arterială

Hipertensiunea arterială, denumită prescurtat HTA și cunoscută inclusiv sub numele de tensiune arterială crescută sau hipertensiune, este o boală cronică caracterizată prin valori crescute ale presiunii arteriale. Efectul este că inima pompează sânge în vase într-un ritm mult mai accelerat decât în mod normal. Practic, presiunea arterială este de două tipuri – sistolică (contracția mușchiului) și diastolică (relaxarea mușchiului). Această presiune este măsurată de cele mai multe ori cu ajutorul unui tensiometru și, în perioada de repaus, presiunea arterială normală se încadrează între 100 și 140 mmHg (limita superioară) a presiunii arteriale sistolice și 60–90 mmHg în cazul presiunii arteriale diastolice (limita inferioară). Presiunea arterială ridicată implică valori ale presiunii arteriale care sunt egale cu sau mai mari de 140/90 mmHg.
Există două clasificări pentru hipertensiunea arterială – primară (esențială) sau secundară, marea majoritatea a cazurilor făcând parte din categoria celei primare. Acest lucru implică faptul că la bază nu există o cauză medicală evidentă. Cele 5-10% dintre cazurile de hipertensiune arterială de tip secundar au ca și cauză alte afecțiuni – la nivelul rinichilor, arterelor, inimii sau al sistemului endocrin.
Cea mai serioasă complicație în hipertensiunea arterială este riscul apariției unui atac de cord, adică a infarctului miocardic, precum și a insuficienței cardiace, a anevrismelor ale arterelor (anevrismul aortic), a bolilor arteriale periferice. De asemenea, poate cauza bolile renale cronice. Din păcate, chiar și o creștere moderată a valorilor tensiunii arteriale este asociată cu o speranță de viață mai redusă.
Pe lângă schimbarea stilului de viață, una dintre cele mai eficiente metode pentru a ameliora simptomele grave ale hipertensiunii arteriale este folosirea regulată a Tripernol®, extractul de scoică verde bogat în nutrienți esențiali pentru buna funcționare a organismului uman. Foarte multe dintre afecțiuni pot fi prevenite prin consumul de surse naturale de Omega 3, care are un efect pozitiv atunci când schimbăm stilul de viață, fiind știut că alimentația este printre factorii principali care ne pot afecta pe termen lung. Tripernol® este o sursă excelentă de Omega 3, fiind 100% natural și de proveniență necontaminată.
Printre efectele acizilor grași le enumerăm pe cele mai importante: aceștia ajută la reglarea schimburilor metabolice, mențin sănătatea vaselor sangvine, scad colesterolul și au o acțiune de antiagreganți plachetari, ceea ce împiedică îngroșarea sângelui. Mai mult, acizii grași au efect antiinflamator și stimulează mecanismele de apărare ale corpului.
De aceea, pentru a controla efectele negative ale hipertensiunii arteriale, Tripernol® este una dintre cele mai bune soluții, cu un efect care pe termen lung ajută enorm la menținerea unei tensiuni în limite normale. 

În ce afecțiuni este recomandat Tripernol?

Rugu Adela
0771 033 586
Am 59 de ani si sufar de diabet, dislipidemie mixta, coxartroza si gonartroza. Am proteza de sold … read more
Georgeta P.
0749.866.016
Doresc sa multumesc importatorului Tripernol. Am inceput sa iau pentru durerile de genunchi pe care … read more