• Tripernol. Regele antiinflamatoarelor naturale!

  Tripernol. Regele antiinflamatoarelor naturale!

  Cea mare concentraţie de ulei de scoică verde!
 • Tripernol®

  Tripernol®

  Cea mai mare concentrație de extract uleios de scoică disponibilă în piață: 167mg/capsulă!
 • Tripernol®

  Tripernol®

  Ales de zeci de mii de oameni în combaterea cu succes a afecțiunilor imflamatorii.
 • 1
 • 2
 • 3

Reumatism

O extrem de mare parte din populația planetei suferă astăzi de afecțiunea cronică de tip inflamator care cauzează dureri la nivel de articulații – reumatism. Reumatismul apare îndeosebi după împlinirea vârstei de 50 de ani.
Există mai multe tipuri de reumatism, această denumire fiind folosită pentru afecțiunile articulațiilor, oaselor și mușchilor - reumatism articular, reumatism articular acut, reumatism inflamator, reumatism degenerativ, poliartrită reumatoidă etc. Ca să înțelegem gravitatea acestei afecțiuni, putem observa că în România circa 60% din populație are o boală reumatică.
Sub termenul de reumatism se regăsesc peste 100 de afecțiuni, iar deseori putem observa că reumatismul este asociat cu artritele sau cu febra reumatică (o complicație a streptococului de grup A), care pot afecta inclusiv funcția inimii. Reumatismul sau bolile reumatice sunt boli inflamatorii cronice și dureroase. Acestea afectează oasele, dar și articulațiile, mușchii, tendoanele, ligamentele, iar indirect chiar și organele interne - inima, rinichii, plămânii sau pielea etc. Reumatismul se manifestă prin umflare, roșeață, rigiditate, căldură și dureri locale.
Tripernol® reduce în mod semnificativ inflamația, iar acest lucru face ca acest produs natural să contribuie esențial la grăbirea procesului de vindecare. Numeroase studii arată că extractul de scoică verde prin conținutul său bogat în Omega 3 de opt tipuri diferite, cu grăsimi bogate în acizi grași polinesaturați cu lanț lung – de exemplu, DHA sau EPA – este un adjuvant excelent pentru combaterea durerilor asociate reumatismului. 

În ce afecțiuni este recomandat Tripernol?

Ilinca S.
0725.647.958
Am 60 de ani si vreau sa va spun ca pe langa problemele pe care le am cu glanda tiroida, cu … read more
Schipor Constantin
Am inceput sa iau Tripernol acum 3 luni pentru durerile de genunchi pe care le aveam. Dupa prima … read more