• Tripernol. Regele antiinflamatoarelor naturale!

  Tripernol. Regele antiinflamatoarelor naturale!

  Cea mare concentraţie de ulei de scoică verde!
 • Tripernol®

  Tripernol®

  Cea mai mare concentrație de extract uleios de scoică disponibilă în piață: 167mg/capsulă!
 • Tripernol®

  Tripernol®

  Ales de zeci de mii de oameni în combaterea cu succes a afecțiunilor imflamatorii.
 • 1
 • 2
 • 3
Testimoniale

Eficiența Tripernol ne recomandă. Iată doar câteva poveștile de succes primite de la clienții noștrii.

Victor G.
0744.572.986
Am folosit Tripernol pentru durerea de cot si de umar pe care o aveam de 5 ani. Dupa doua tratamente nu m-a mai durut deloc si il recomand calduros tuturor celor care au probleme cu articulatiile. Daca va pot fi de ajutor cu mai multe informatii, nu ezitati sa ma contactati la telefon. (Tg. Jiu)
Schipor Constantin
Am inceput sa iau Tripernol acum 3 luni pentru durerile de genunchi pe care le aveam. Dupa prima luna durerile m-au lasat. Sunt foarte multumit de rezultate, starea mea generala s-a imbunatatit, ma misc mult mai usor acum si genunchii nu ma mai dor. Voi lua si in continuare si recomand oricui are probleme cu genunchii. (Radauti/Suceava)
Ilinca S.
0725.647.958
Am 60 de ani si vreau sa va spun ca pe langa problemele pe care le am cu glanda tiroida, cu tensiunea si psoriazis vulgar, am o gonartroza care imi dadea dureri de mult timp. Am inceput sa iau Tripernol pentru durerile de genunchi, mi-a cumparat baiatul meu de la Plafar Naturescu din Mega Mall Pantelimon (am inteles ca acolo se gaseste la un pret bun). Dupa primele doua saptamani de tratament durerile s-au ameliorat si mi-am recapatat stabilitatea pe picior. De asemenea simptomele cauzate de psoriazis s-au ameliorat semnificativ si pielea este curata (de trei ani sufar de aceasta afectiune). Daca suferiti de dureri din cauza articulatiilor sau psoriazis vulgar, incercati Tripernol cu toata increderea, este natural si chiar da rezultate. (Bucuresti)
Georgeta P.
0749.866.016
Doresc sa multumesc importatorului Tripernol. Am inceput sa iau pentru durerile de genunchi pe care le aveam si care ma suparau foarte tare si chiar mi-au trecut din prima luna. Recomand cu drag oricui are dureri articulare, incercati si veti vedea rezultatele! Eu am 69 de ani si sunt din Rm. Valcea, comand luna de luna produsul si il voi comanda in continuare. l-am recomandat si cunostintelor mele care au probleme cu durerile de sold, umar sau genunchi si sunt foarte multumite. Multa sanatate va doresc! (Rm. Valcea)
Rugu Adela
0771 033 586
Am 59 de ani si sufar de diabet, dislipidemie mixta, coxartroza si gonartroza. Am proteza de sold de 3 ani. Am suferit de dureri foarte mari de spate, sold si genunchi. Am urmat un tratament cu antiinflamatoarele prescrise de medic (arcoxia, diclotard, etc), care ma ajutau o perioada dar pe care nu puteam sa le iau permanent. Am auzit de Tripernol ca fiind un bun antiinflamator naturist si am inceput sa il iau si in timp am renuntat la medicamente. Am inceput sa simt ca durerea scade in intesitate dupa aproximativ 5 zile . In speranta ca v-am fost de ajutor cu exemplul meu, va doresc multa sanantate! 

În ce afecțiuni este recomandat Tripernol?

Ilinca S.
0725.647.958
Am 60 de ani si vreau sa va spun ca pe langa problemele pe care le am cu glanda tiroida, cu … read more
Schipor Constantin
Am inceput sa iau Tripernol acum 3 luni pentru durerile de genunchi pe care le aveam. Dupa prima … read more